Mijn naam is Jessica van Roekel, 38 jaar, geboren in Rhenen en ik woon sinds 2006 in Ede. Moeder van een zoontje van 13, dochter van 9 jaar en getrouwd met Jos van Roekel. Ik geniet enorm van mijn gezin en de uitstapjes die we nemen zoals picknicken, fietsen en kamperen. Fotograferen is begonnen als een hobby en na zes jaar werkervaring ben ik in april 2012 voor mezelf begonnen. Door een aantal jaren voor een andere fotograaf te werken en een opleiding te volgen aan de Fotovakschool in Apeldoorn, heb ik me inmiddels gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie zoals zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, kinderportretten en gezinsfoto's. Ik heb een fotostudio op de Elleboog 6 in Ede. Dit bevindt zich in het pand van Autobedrijf J.C. van Roekel, het bedrijf van mijn man en schoonouders. Maar ik fotografeer ook graag op locatie zoals bijvoorbeeld op de hei van Ede, bij de Enka of Ritmeester fabriek, bij Kwintelooijen tussen Rhenen en Veenendaal, bij het Wekeromse zand of bij de Schaffelaar in Barneveld.
Zal ik me even voorstellen?
Met passie, enthousiasme, geduld en oog voor detail probeer ik bij iedere fotoshoot de mooie en vrolijke fotomomentjes vast te leggen. Zoals bij bruidsfotografie of een loveshoot vind ik het belangrijk dat het spontaan en eigen is met een vleugje romantiek. Bij newborn staat de pasgeboren baby centraal en zorg ik dat die het lekker warm en fijn vindt. Ik gebruik vaak zachte kussens en dekens en neem de tijd om een mooi puur en teder fotomomentje vast te leggen. Bij baby's en kinderen is het ook heel belangrijk dat ze het fijn vinden. Vaak iets vertrouwds meenemen en een vrolijke mama en/of papa kan heel goed helpen. Spelenderwijs probeer ik ze op een mooie, spontane manier te fotograferen. Zoals gezinnen, families en vriendinnen daag ik vaak uit om iets meer met beweging te doen of door ze wat minder comfortabele poses te geven waardoor de glimlach meestal vanzelf verschijnt en je zo een spontane, vrolijke groepsfoto krijgt. Iedere fotoschoot zie ik als een uitdaging die ik met plezier aanpak om er echte fotomomentjes van te maken!
Bij alles wat ik fotografeer ben ik altijd op zoek naar een mooi fotomoment. Het is ook wel een woord die we stiekem best vaak gebruiken en daarom bleef die naam bij mij hangen. Ik heb er een klein beetje mijn naam "Jessica" in verwerkt. Ik wordt vaak door mijn vrienden en familie “Jes” genoemd dus vandaar dat het Fotomomentjes is geworden. De vlindertjes die je overal ziet hebben ook een betekenis. Ik vind het namelijk mooi om te zien hoe een rups zich kan ontpoppen tot een prachtige vlinder en zo zie ik ook de ontwikkeling in ieders leven. In mijn geval ben ik van een kleine meid tot een zelfstandige fotografe veranderd. En die ontwikkeling staat niet stil. Ik zie en zoek steeds weer naar nieuwe Fotomomentjes!
Mijn werkwijze De naam Fotomomentjes
Copyright © 2024 Fotomomentjes BTW nr.: NL001926084B90 KVK: 54249422
Fotograaf Jessica van Roekel Elleboog 6 6713 KP Ede
0318-618106 06-22614313 info@fotomomentjes.nl
Mijn naam is Jessica van Roekel, 38 jaar, geboren in Rhenen en ik woon sinds 2006 in Ede. Moeder van een zoon en dochter en getrouwd met Jos van Roekel. Ik geniet enorm van mijn gezin en de uitstapjes die we nemen zoals picknicken, fietsen en kamperen. Fotograferen is begonnen als een hobby en na zes jaar werkervaring ben ik in april 2012 voor mezelf begonnen. Door een aantal jaren voor een andere fotograaf te werken en een opleiding te volgen aan de Fotovakschool in Apeldoorn, heb ik me inmiddels gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie zoals zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, kinderportretten en gezinsfoto's. Ik heb een fotostudio op de Elleboog 6 in Ede. Dit bevindt zich in het pand van Autobedrijf J.C. van Roekel, het bedrijf van mijn man en schoonouders. Maar ik fotografeer ook graag op locatie zoals bijvoorbeeld op de hei van Ede, bij de Enka, bij Kwintelooijen tussen Rhenen en Veenendaal, bij het Wekeromse zand of bij de Schaffelaar in Barneveld.
Zal ik me even voorstellen?
Met passie, enthousiasme, geduld en oog voor detail probeer ik bij iedere fotoshoot de mooie en vrolijke fotomomentjes vast te leggen. Zoals bij bruidsfotografie of een loveshoot vind ik het belangrijk dat het spontaan en eigen is met een vleugje romantiek. Bij newborn staat de pasgeboren baby centraal en zorg ik dat die het lekker warm en fijn vindt. Ik gebruik zachte kussens en dekens en neem de tijd om een mooi puur en teder fotomomentje vast te leggen. Bij baby's en kinderen is het ook heel belangrijk dat ze het fijn vinden. Vaak iets vertrouwds meenemen en een vrolijke mama en/of papa kan heel goed helpen. Spelenderwijs probeer ik ze op een mooie, spontane manier te fotograferen. Zoals gezinnen, families en vriendinnen daag ik vaak uit om iets meer met beweging te doen of door ze wat minder comfortabele poses te geven waardoor de glimlach meestal vanzelf verschijnt en je zo een spontane, vrolijke groepsfoto krijgt.Iedere fotoschoot zie ik als een uitdaging die ik met plezier aanpak om er een echt fotomomentje van te maken!
Bij alles wat ik fotografeer ben ik op altijd zoek naar een mooi fotomoment. Het is ook wel een woord die we stiekem best vaak gebruiken en daarom bleef die naam bij mij hangen. Ik heb er een klein beetje mijn naam "Jessica" in verwerkt. Ik wordt vaak door mijn vrienden en familie “Jes” genoemd dus vandaar dat het Fotomomentjes is geworden. De vlindertjes die je overal ziet hebben ook een betekenis. Ik vind het namelijk mooi om te zien hoe een rups zich kan ontpoppen tot een prachtige vlinder en zo zie ik ook de ontwikkeling in ieders leven. In mijn geval ben ik van een kleine meid tot een zelfstandige fotografe veranderd. En die ontwikkeling staat niet stil. Ik zie en zoek steeds weer naar nieuwe Fotomomentjes!
Mijn werkwijze De naam Fotomomentjes
KVK: 54249422 BTW nr.: NL001926084B90 Copyright © 2024 Fotomomentjes
Fotograaf Jessica van Roekel Elleboog 6 6713 KP Ede
0318-618106 06-22614313 info@fotomomentjes.nl